Koop het mooiste vuurwerk in Huizen

Het nieuwe jaar ligt alweer vlak voor ons. En wat is er mooier dan knallend het nieuwe jaar in te gaan? Voor het mooiste vuurwerk hoeven bewoners van regio het Gooi gelukkig niet ver te zoeken. U koop het eenvoudig in Huizen! Bij rijwielhandel Bout kunt u terecht voor een royale collectie vuurwerk. Kwaliteit met een hoofdletter K, zoals u misschien al van ons gewend was. In de maand december is rijwielhandel Bout dan ook hét adres voor de doorgewinterde vuurwerkliefhebber. Ons vuurwerkassortiment bestaat uit hoogstaand knal- en siervuurwerk. U vindt er artikelen die hun kwaliteit al vele jaren bewezen hebben, maar ook de allerlaatste innovaties op vuurwerkgebied. Kom gauw langs, want met ons vuurwerk in Huizen wordt het nieuwe jaar zeker een succes.

Vuurwerk Huizen

Over rijwielhandel Bout

 

Rijwielhandel Bout is al vele jaren dé fietsspecialist in Huizen. In onze ruime winkel vindt u een uitgebreid assortiment fietsen. Van sportieve race- en BMX-fietsen tot transportfietsen, citybikes of een comfortabele schoolfiets. Als gespecialiseerde rijwielhandel gaan wij een stapje verder dan de doorsnee leverancier. Al onze klanten kunnen rekenen op een gedegen en deskundige service, van de eerste oriëntatie tot de aankoop en het onderhoud. In onze ruime werkplaats voeren wij allerhande reparaties uit en verzorgen wij het regelmatig onderhoud van uw fiets. Heeft u een technisch mankement, dan bent u altijd welkom in onze speciaalzaak. Mocht het wat langer gaan duren, dan zorgt onze leenfiets ervoor dat u toch geen afspraak hoeft te missen.

Wist u dat u bij rijwielhandel Bout overigens ook aan het juiste adres bent voor uw fietsverzekering? Zo hoeft u uw favoriete rijwiel geen moment te missen. Samen staan wij sterk voor het betere fiets- én vuurwerk. Meer weten? Kom langs in onze winkel of vul het contactformulier in. Graag tot ziens!

   Contact  Fietsen