Rijwielhandel Bout: uw fietswinkel in Bussum

 

Niets is persoonlijker dan het kopen van de juiste fiets. Fietsen kan immers op veel verschillende manieren. Van recreatieve fietstochten tot een professionele transportservice, en van het echte coureurswerk tot een Spartamet.

Rijwielhandel is al vele jaren dé specialist als het om fietsen gaat. Onze fietswinkel te Bussum is gevestigd op een van de mooiste plekjes in het Gooi. In onze ruime speciaalzaak vindt u een keur aan kwaliteitsproducten. Bovendien kunt u altijd rekenen op de beste service.

Fietswinkel Bussum

Rijwielhandel Bout voor een fiets op maat

 

Bij onze fietswinkel in Bussum bent u altijd welkom voor een persoonlijk advies op maat. Bij het kopen van een fiets zijn er immers veel dingen om rekening mee te houden. De juiste fiets moet toegesneden zijn op uw levensstijl, en niet te vergeten goed passen. Zeker wanneer u hem veel gebruikt, kan een slecht passende fiets problemen geven. Pijn aan de schouders, nek, knieën of polsen komen in dat verband nogal eens voor. Met een goed aangepaste fiets voorkomt u dergelijke ongemakken. Bij fietshandel Bout helpen we u graag op weg. We adviseren u met alle plezier bij het vinden van het juiste model en framehoogte. En vanzelfsprekend stellen we hem voor u af, zodat u zó kunt wegrijden op uw nieuwe fiets.

Maar we doen meer! Want als u een nieuwe fiets koopt, wilt u daar vanzelfsprekend graag lang plezier van hebben. Dat kan. In onze ruime werkplaats zorgen wij voor vakkundig onderhoud en reparatie. Geregeld onderhoud maakt dat u steeds optimaal op uw fiets kunt vertrouwen. Vergeet tot slot niet om ook een fietsverzekering af te sluiten. Zo bent u verzeker van jarenlang fietsplezier! Wilt u meer weten? Kijk op onze website, kom langs of neem contact met ons op. Graag tot ziens bij onze fietswinkel in Bussum en omstreken.

   Contact  Fietsen