Rijwielhandel Bout: uw fietsspecialist te Laren

 

Rijwielhandel Bout biedt alles wat de recreatieve of sportieve fietser zich maar kan wensen. U vindt ons in Laren, een van de mooiste plekjes in de regio van het Gooi. Een fietsgebied bij uitstek dus. In een aantrekkelijke winkelomgeving bieden wij kwaliteitsproducten en top service. Bij Bout, uw fietsspecialist te Laren, bent u altijd welkom voor een gedegen persoonlijk advies. Niets is immers zo persoonlijk als het kopen van de juiste fiets. Een fiets kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Van recreatief gebruik tot transport, en van schoolverkeer tot het serieuze coureurs werk. Geen twee mensen zijn hetzelfde, en daarom zijn onze fietsen aangepast op vele wensen en doeleinden. Van jong tot oud en van groot tot klein. Wat ook nog vaak vergeten wordt, is dat een fiets goed moet passen. Een slecht passende fiets kan aanleiding geven tot diverse klachten. Denk bijvoorbeeld aan pijnlijke schouders, knieën en polsen tot een stijve nek. Ieder lichaam is uniek en vraagt om een andere framehoogte. Bij fietshandel Bout helpen we u graag bij het vinden van het juiste model en de juiste framehoogte. Heeft u de juiste fiets gevonden, dan stellen wij met alle plezier het zadel, het stuur en de handvatten voor u af.

Fietsspecialist Laren

 

 

 

Fietshandel Bout voor jarenlang fietsplezier

Uw fiets is vanzelfsprekend een kostbaar bezit. Daarom kunt u bij ons uw fiets optimaal verzekeren tegen diefstal. Bovendien kunt u bij ons tevens terecht voor onderhoud en reparatie van uw fiets. Zo bent u verzekerd van jarenlang fietsplezier. Mocht het wat langer gaan duren, dan kunt u gebruik maken van een professionele leenfiets. Reden temeer om de auto te laten staan, en te kiezen voor een gezonde levensstijl!

Wilt u meer informatie? Kom langs, kijk op onze website of neem contact met ons op. Graag tot ziens bij de fietsspecialist in Laren!

   Contact  Fietsen